ASEME

L'Associació d'Empreses Elèctriques (ASEME) és una organització empresarial de caràcter estatal que té com a missió representar i defensar els interessos del col·lectiu de distribuïdors locals d'energia elèctrica.

ASEME constitueix un interlocutor de referència amb les autoritats reguladores i estaments del sector energètic, tant a nivell estatal com regional.

D'altra banda, fomentem la cooperació i col·laboració entre les empreses associades, amb la finalitat de crear sinergies i fomentar la innovació tecnològica, el desenvolupament econòmic i l'electrificació en un escenari de transició energètica.

CIDE

Som una associació de petites empreses distribuïdores d'energia elèctrica que compta amb 190 empreses associades repartides en la pràctica totalitat de Comunitats Autònomes, amb més de mig milió de subministraments connectats als quals proporcionen electricitat de l'ordre de 2,7 TWh anualment. L'àmbit d'actuació dels nostres associats és fonamentalment en zones rurals, moltes d'elles afectades pel fenomen de la despoblació.

Com a associació ens encarreguem, d'una banda, de la defensa dels interessos del col·lectiu de CIDE, mitjançant tasques de representació institucional i assessorament, així com de donar cobertura a les necessitats jurídiques dels nostres associats; i, d'altra banda, de promoure la realització de projectes i serveis d'alt valor tecnològic, apostant fortament per la digitalització de les xarxes.

E-distribución

e-Distribución és la distribuïdora d'electricitat d'Endesa.

L'objectiu principal del nostre negoci és fer arribar el subministrament elèctric fins al client consumidor. Ens ocupem del manteniment de la xarxa elèctrica, de la lectura del teu comptador i de garantir la qualitat del servei.

Tenim el ferm compromís de liderar la transició energètica i en el qual la digitalització serà una palanca essencial per a fer front als nous desafiaments. Així, el desenvolupament de les xarxes intel·ligents serà indispensable per a impulsar l'electrificació de la demanda que exigirà la descarbonització de l'economia, per a afavorir la integració de les energies renovables, el desenvolupament de l'autoconsum i l'avanç de la mobilitat elèctrica. Fem una clara aposta per la digitalització de la xarxa, de tots els seus sistemes i processos i dels canals d'atenció al client, posant focus en la millora de la qualitat del subministrament elèctric, la qual cosa ens està permetent disminuir les interrupcions de subministrament i els temps de resposta en cas d'avaries.

e-Distribución subministra electricitat en 27 províncies espanyoles de 10 comunitats autònomes (Catalunya, Andalusia, Balears, Canàries, Aragó, Extremadura, Castella i Lleó, Navarra, Comunitat Valenciana i Galícia), proveint a una població pròxima als 21 milions d'habitants.

E-REDES

E-Redes és la companyia de distribució d'energia elèctrica del Grup EDP a Espanya. Sumem més de 20.700 quilòmetres de xarxes elèctriques i més de 666.000 punts de subministrament, distribuïts entre Astúries, Madrid, Aragó, Catalunya i la Comunitat Valenciana.

E-Redes construeix, opera i manté la xarxa en les condicions òptimes per garantir la millor qualitat de servei i l'atenció directa i personalitzada als seus clients.

El continu esforç inversor en la transformació de l'operació tradicional a una operació digital, fa que comptem amb un dels millors nivells de qualitat del servei a Espanya.

Ens concentrem en la Prevenció, Qualitat, Innovació i Sostenibilitat per seguir sent una de les empreses distribuïdores líders del sector, sempre posant al client en el centre de les nostres accions.

I-DE

i-DE Xarxes Elèctriques Intel·ligents és la distribuïdora d'electricitat de el Grup Iberdrola.

El nostre treball és dur electricitat fins a la casa o negoci dels nostres clients de manera segura, fiable, neta i eficient. Garantim la qualitat de l'subministrament i ens esforcem en reduir les pèrdues a la nostra xarxa, beneficiant a tots els clients i a el medi ambient. Oferim un servei d'atenció als clients les 24 hores del dia, tots els dies de l'any i facilitem en un sol clic, tota la informació que necessiten els clients connectats a les nostres xarxes perquè treguin el màxim partit a la seva connexió intel·ligent. La confiança, la innovació i la proximitat marquen el nostre dia a dia.

Facilitem la transició energètica i la descarbonització de l'economia gràcies a la digitalització, possibilitant les solucions que demanden els nostres clients: electromobilitat, electrificació d'usos tèrmics i connexió d'energies renovables i instal·lacions d'autoconsum.

i-DE compta amb més de 11 milions de clients i estén la seva xarxa elèctrica per 25 províncies en 10 comunitats autònomes (Cantàbria, Castella la Manxa, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Extremadura, la Rioja, Navarra, País Basc, Comunitat de Madrid i Múrcia), en una superfície que abasta 190.000 km2.

UFD

UFD és la distribuïdora d'electricitat del Grup Naturgy.

La nostra activitat bàsica és la transmissió d'energia elèctrica des dels centres de generació i des de la xarxa de transport fins als consumidors finals, en les comunitats autònomes de Galícia, Madrid, Castella-la Manxa i Castella i Lleó.

A través de la innovació en el desenvolupament, la tecnificació i la digitalització de les nostres xarxes, ens convertim en una plataforma virtual amb la qual gestionar una generació i demanda cada vegada més distribuïdes i dinàmiques, constituint-se en un element clau de l'electrificació de l'economia i la transició energètica.

El manteniment i operació de les nostres xarxes elèctriques garanteixen el servei en condicions d'eficiència, seguretat i qualitat.

VIESGO

Amb més de 113 anys en el mercat, som una companyia energètica dedicada a la distribució i generació d'electricitat. Una infraestructura de 31.300 quilòmetres de xarxa situada al nord d'Espanya i més de 695.000 punts de subministrament, ens converteixen en la 4a distribuïdora d'energia a nivell nacional. A això se sumen els prop de 1.400 MW de potència instal·lada a la Península Ibèrica, sent el major distribuïdor d'energia renovable del país .

Centrem els nostres esforços en prestar un servei d'excel-lència als nostres clients, un compromís que es reflecteix en l'alta fiabilitat de la nostra xarxa i en l'excel·lent qualitat de subministrament, recolzant-nos en la innovació i la sostenibilitat com a principals palanques de la nostra activitat empresarial.